Mad til krop og psyke

Mad løser ikke alt, men intet løses uden.
Der skal mad til, uanset hvilke udfordringer mennesker har.

Rundt om spisebordet

 

Stress og PTSD.
Stress løses ikke med mad alene. Mad og måltider kan være med til at mindske stress i krop og hjerne. En stressbelastet krop har brug for næring og ro. Det kan mad være med til at give.
Få viden, hjælp og inspiration til at sammensætte mad og måltider, gavner krop og hjerne og mindsker stress.

Fordøjelse og immunforsvar.
Svækket immunforsvar hænger nøje sammen med fordøjelsen. Derfor er det vigtigt at styrke fordøjelsen med bla. mad og måltider. Tarmfloraen har stor betydning for hele fordøjelsen og for krop og hjerne generelt.

Antiinflammatorisk kost.
Inflammation i kroppen kan være forbundet med smerter i led og muskler. En vifte af madvarer har en gavnlig antiinflammatorisk effekt, der er med til at dæmpe inflammation. Det handler om at sammensætte maden, så den har en antiinflammatorisk effekt.

Depression.
Mad og måltider er nøglesten, når det handler om depression. Rigtigt sammensat mad og måltider kan have en væsentlig betydning i forhold til at mindske depression.
460.000 mennesker får i dag lykkepiller. Hvem spørger, hvad de spiser?

Tarmkræft.
Det er en alvorlig sag at blive ramt af tarmkræft. Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til, hvad der kan spises og fordøjes. Det kan derfor være en stor hjælp at få talt sin situation godt igennem og få rådgivning og inspiration til at sammensætte en god kost, der passer præcis til dine behov.

Jeg tilbyder:
Foredrag – fagpersoner og foreninger m.m.

Kursusdage

Kostvejledning her eller på Skype
Enkelt, overskueligt og lige til.

Kontakt for nærmere information.